Begivenheden har allerede fundet sted.

Udflugt

Lørdag d. 27. august 2022, kl. 08:30
275,-

Afgang fra sognegården kl. 08.30 med stop ved Nyborg efter broen, hvor vi gør et kort ophold og får vores formiddagskaffe.

Herefter fortsætter vi til øen Tåsinge, hvor vi besøger den kendte Bregninge Kirke og får en orientering om kirken og dens historie.

Vi spiser de (af kirken) medbragte sandwich i kirkens lokaler og kører herefter til Egeskov Slot, en af Fyns berømte seværdigheder.

Her besøger vi slottet og de forskellige seværdigheder. Kaffen får vi kl. 15.00 i slottets café, og vender hjemad kl. 16.30 med forventet hjemkomst kl. 18.30 ca.

Pris pr. person: kr. 275,- alt inklusiv.

Billetter kan købes på kirkekontoret, fra tirsdag den 16. august kl. 10.00. Sidste salgsdag er tirsdag den 23. august. Der kan ikke købes billetter i bussen.