×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 2. oktober 2021, Kl. 11:00 til kl. 14:00

Danmission arbejder i Asien og Afrika og vi har her i sognet i mange år støttet projekter med udvikling, dialog, skolegang og sundhed.

Lørdag d. 2. oktober får vi besøg af Maria Nitsch Hastrup, som i 3 år har været udsendt gennem Danmission til Zanzibar. En gren af Danmissions dialogarbejde er syskolen Upendo, hvor unge muslimske og kristne kvinder mødes for at lære at sy. Det er blevet til en helt lille butik, hvor bl.a. turister kan købe de smukkeste kjoler, tørklæder tasker mm. På syskolen lærer mange af de unge kvinder for første gang andre kvinder med en anden tro at kende. Kendskab giver venskab. Frø bliver sået for dialog og fredelig eksistens mellem muslimer og kristne. Samtidig får kvinderne via deres sy-færdigheder grundlaget for egen produktion af tøj og dermed mulighed for at få et eksistensgrundlag.

Dialogarbejdet på Zanzibar er meget mere omfattende end dette - også det skal vi høre Maria fortælle om.

I brunchen satser vi på at vi skal smage lidt på Tanzania - Zanzibar er en del af Tanzania. Så vi vil servere friske ananas, banankage, stegte græshopper mm. - hvis vi kan skaffe dem!!!

Brunch og Zanzibar
Medvirkende
Danmission
Sted Sognegården, Nordaardsvej 4, Svogerslev